Card image cap

Suntem familiarizati cu o multitudine de producatori de echipamente. Aici putem mentiona: Cisco, Juniper, Allied Telesyn, Mikrotik dar si altele. Avem o experienta de peste zece ani in transmiterea stream-urilor IP cu continut multimedia de la studioul televiziunilor pana la punctele de distributie. Realizam convertim si manipulam stream-uri atat in format unicast cat si in format unicast pentru clientii nostri. Receptia acestora se face in format web de pe diverse platforme (MAC/PC, Android, iPhone) dar si cu alte incapsulari (rtsp, rtmp, ts sau altele) in functie de necesitatile clientului. Prin platformele puse la dispozitie putem furniza o distributie a semnalului video in format digital pentru Scoala Online, Biserici sau alte evenimente ce necesita un numar mare de telespectatori ce urmaresc un eveniment Live.

Card image cap

Putem oferi solutii pentru o multitudine de provocari. Avem cunostinte despre ultimile standarde si tendinte in domeniul telecomunicatiilor. Aici putem include: Retele LAN si WAN, monitorizarea retelei, analiza de trafic, audit-uri de securitate, politici de securitate, firewall-uri, VPN layer2 si layer3 cu diverse solutii si tehnologii, solutii wireless (atat transport cat si distributie), protocoale de rutare dinamice, retele de fibra optica, diagnoza acestora, servere de PPPoE, servere de mail cu diverse platforme si in diverse configuratii cu integrarea solutiilor de antispam si antivirus free sau proprietare, servere WEB (cu diverse module PHP,MySql,etc), servere de MSSQL, MySQL, clustere de servere full redundante in diverse configuratii, integrarea, configurarea si lucrul cu storage-uri LAN/SAN . Tot aici putem include si partea de virtualizare in diverse configuratii si cu diverse tehnologii. Aici putem mentiona proiecte ce includ masini virtuale incluse in clustere full redundante care acceseaza si proceseaza date de pe storage-uri externe.

Card image cap

Indrumam clientii nostri sa aleaga cele mai bune solutii pentru nevoile lor cu un minim de costuri. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim solutii personalizate pentru fiecare problema a colaboratorilor nostri.

Card image cap

Avem experienta de lucru cu diverse platforme software si hardware. Aici putem aminti servere pe platforme Windows, Linux sau *BSD.

Dupa cum spunea Confucus "Exista trei metode de a invata intelepciunea: prima este prin reflexie, metoda cea mai nobila din toate; a doua este prin imitatie, metoda cea mai facila; si a treia prin experienta, metoda cea mai amara din toate."